Meester Ümit

Hallo, ik ben Ümit & ik ben 43 jaar. Ik ben de Kyosa Nin (meester) van sportschool Tang Soo Do Cobra. Vanaf april 2017 heb ik deze sportschool heropend. Op mijn 15e heb ik mijn zwarte band behaald en op mijn 18e jaar had ik mijn eigen sportschool. Deze sport doe ik met veel liefde, passie en plezier. Mijn doel is om niet alleen de jeugd maar ook volwassenen, iets mee te geven over deze sport.

Pınar

Hallo, ik ben Pinar & ik ben 10 jaar. Ik doe sinds april 2017 mee aan Tang Soo Do Cobra. Ik vind de sport erg leuk om te doen omdat iedereen is hier erg lief en erg behulpzaam, ook leer ik hoe ik mezelf goed kan verdedigen. Mijn doel is om later mijn eigen sportschool te gaan beginnen zodat ik andere ook kan leren om hunzelf te verdedigen.

Bodhi

Hallo ik ben Bodhi & ik ben 13 jaar. Ik doe sinds september 2017 mee aan Tang Soo Do Cobra. Tang Soo Do vind ik een leuke sport omdat ik hier verschillende soorten technieken leer. Een vriend van mij zit ook op deze sport en vroeg toen of ik eens mee wilde doen en toen sprak de sport mij erg aan, toen ben ik hier altijd aan mee gaan doen. Mijn doel is om de zwarte band te halen.

Deniz

Ik ben Deniz & ik ben 41 jaar. Ik doe al 25 jaar mee aan Tang Soo Do Cobra. Na 15 jaar er tussen uit geweest te zijn heb ik nu gelijk weer de draad opgepakt. Tang Soo Do is een leuke sport om aan mee te doen, je leert lenigheid zoals verschillende soorten trappen, zo is het fysiek ook een goede sport. Mijn doel is om op een dag zelf leraar te worden.

Akın

Hallo, ik ben Akin & ik ben 20 jaar. Ik doe mee sinds april 2017 aan Tang Soo Do Cobra. Deze sport vind ik erg interessant omdat ik van verschillende technieken hou en het voornamelijk ook leuk vindt om met wapens bezig te zijn.

Britt

Hallo, ik ben Britt & ik ben 10 jaar. Ik doe sinds april 2018 mee aan Tang Soo Do Cobra. De sport vind ik erg leuk om te doen, ook vind ik het erg leerzaam omdat ik leer hoe ik mezelf kan verdedigen. Deze sport ben ik gaan doen na een avond kijken en toen sprak het mij erg aan en ben ik gelijk mee gaan doen.

Rayan

Hallo, ik ben Rayan & ik ben 10 jaar. Ik doe sinds april 2019 mee aan Tang Soo Do Cobra. Om mee te doen aan deze sport vind ik erg leuk omdat ik mezelf kan leren verdedigen. Toen ik kwam kijken wat de sport inhield leek het mij erg leuk om hier aan mee te doen omdat je samen één team bent. In November ben ik nederlands kampioen geworden.

Caner

Hallo, ik ben Caner & ik ben 13 jaar. Ik doe sinds april 2017 mee aan Tang Soo Do Cobra. De sport vind ik erg leuk om te doen omdat je erg intensief bezig bent en je eigen ding kunt doen. Mijn doel is om de zwarte band te behalen en met de tijd mijn eigen sportschool te kunnen openen. Ook heb ik 2 medailles met Europees kampioenschap gewonnen met sparren en hyungs & in november ook een medaille voor Nederlands kampioenschap sparren.

Bushra

Hallo, ik ben Bushra & ik ben 12 jaar. Ik doe sinds mei 2019 mee aan Tang Soo Do Cobra. De sport vind ik erg leuk om te doen omdat er ook andere kinderen zijn, toen ik kwam kijken sprak de sport mij erg aan, doordat ik mee kan doen aan toernooien en met iedereen lol kan maken.

Esilanur

Hallo, ik ben Esilanur & ik ben 11 jaar. Ik doe sinds januari 2018 mee aan Tang Soo Do Cobra. De sport vind ik erg leuk om te doen & ook erg interessant, iedereen is er ook erg aardig en behulpzaam. Toen ik kwam kijken sprak de sport mij erg aan omdat ik het erg interessant vind om te leren hoe ik mezelf kan en moet verdedigen. In oktober ben ik Europees kampioen geworden.

Romaissa

Hallo, ik ben Romaissa & ik ben 7 jaar. Ik doe sinds april 2019 mee aan Tang Soo Do Cobra. Tang Soo Do Cobra vind ik een erg leuke sport om te doen, wat ik erg leuk vind om te doen is om mezelf te leren verdedigen en te sparren. Wat ik wil leren is om mezelf zoveel mogelijk te verdedigen en een goeie vechter te zijn op gebied van deze sport.

Murat

Hallo ik ben Murat & ben 42 jaar. Ik doe Tang Soo Do al bijna 3 jaar. Het is een verdedegingssport wat heel erg breed, leuk en leerzaam is om te doen voor jong en oud. Vanaf de eerste dag krijg je een familie gevoel met elkaar. Heb je bijvoorbeeld iets meer aandacht en tijd nodig om iets te leren dan krijg je die tijd en aandacht en hulp ook.

Proefles & Lidmaatschap

Elke donderdag en zondag ben je van harte welkom voor een geheel gratis proefles. Indien gewenst kun je na de proefles gelijk lid worden.

Contact

Meester Umit Gonulalan
Tel: 0611 179 014
Email: info@tsdcobra.nl

Bergen op Zoom

Training en Bezoek
Straat: Populierlaan 11
Postcode: 4621 CH
Plaats: Bergen op Zoom 

Lestijden

Donderdag: 18.00-19.30 uur
Zondag voor jeugd: 13.00-14.30 uur
Zondag voor senioren: 14.30-16.00 uur